καταΚΟΚΚΙΝΗ 13-09-2014 @ 17:23 | κι αν σε ποθώ
πως να ξεχάσω το κακό σου
ήταν σκληρός ο χλευασμός σου
μα σ' αγαπώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κι ας μη μ' αρέσει ο εαυτός σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΙΣΟ ΚΑΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πως να στο πω
πως να γλυκάνω το κακό σου
τι κι αν αλλάξω τ' όνειρό σου
κι αν σε κοιτώ
ποτέ δεν βλέπω το καλό σου
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.............. ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::oh.:: ::laugh.:: ::wink.:: | |