Μαυρομαντηλού 13-09-2014 @ 17:53 | ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΜΠΑΛΗ ΜΟΥ,
ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΝΤΟΝ ΑΛΛΑ...............................
ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΤΛΕΩΣ ΑΛΛΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΗΚΕ Η ΜΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::wink.:: ::wink.:: | |