Μαυρομαντηλού 13-09-2014 @ 17:43 | ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και σε κανεις να αισθανθεις τα παντα και για τα παντα
Καλυτερα
ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::laugh.:: | |