Έλα, εσύ ξέρεις
Έχεις τη σοφία του χρόνου
Εγώ έχω τη διάθεση
Έλα, να παίξουμε
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Η ΦΥΣΗ ΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ
ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::