Μία σαν εισαγωγή, και από κάτω το χαικού που το επαληθεύει.
Είναι υπέροχο να μπορείς να εκφράσεις
άγραπτα αισθήματα με λέξεις, μα είναι
ακόμα μεγαλύτερο επίτευγμα να μπορείς
να εκφράζεις περισσότερα αισθήματα με
λιγότερες λέξεις.
~~~
όταν οι λέξεις
δεν αρκούν να εκφραστώ
κλείνω τα μάτια