Μαυρομαντηλού 21-09-2014 @ 17:17 | Εξετασεις δεν υπαρχουν ερευνητες και γιατροι
Να μου σε ποιο βαθμο εχω ερωτευθει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΡΩΤΟΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΕς ΘΑ ΣΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΕΡΩΤΟΞΕΤΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙΙΧΙΙΙΙΙ
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |