καταΚΟΚΚΙΝΗ 26-09-2014 @ 17:07 | Με χεις κανει βρε σου λεω πια παμπονειρο
Εφιαλτης να μου γινει οποιος σ αγγιζει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε, ΜΑ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΦΥΛΑΧΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::yes.:: ::yes.:: ::yes.:: | |