paidia ksereis keneis na mou pei ti ine i pinfopromot ?
τα χείλη μου ξεραμένα από την ζέστη
στο τούνελ δεν βλέπω φως για να βγώ,
στην απεραντη πεδιάδα της ερήμου
όπου κι αν κοιτάξω βλέπω άμμο
και κανεις χιλιόμετρα μακριά δεν είναι εδώ
και μπροστά μου χίλιους δρόμους να διαλέξω
που όλοι μάλλον οδηγούν πάλι εδώ