Μαυρομαντηλού 28-09-2014 @ 17:25 | ΕΜ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΣ, ΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΥΒΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |