Μαυρομαντηλού 28-09-2014 @ 17:02 | Ο ερως είναι κίνημα να χεις το νου σου πού αγαπας
αξίζει ή δεν αξίζει το μισό απ το μισο μισό σου
αν βοηθάει σε να ανελιχτείς μην προσπερνάς
μα αν σε πατώνει να μην χαλαλίζεις ούτε το θυμό σου
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΚΑΤΑΒΑΘΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΩ ΒΥΘΟ , ΔΕΝ ΑΝΑΔΥΟΜΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΘΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΒΥΘΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΒΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |