καταΚΟΚΚΙΝΗ 10-10-2014 @ 16:32 | Με βαρια καρδια και χαμογελο στερημενο
Απο τις τοσες τις αγαπες που με λογο ξεφτισμενο
Αγαπησαν στα ευκολα μα εφυγαν στα δυσκολα
Και μην μου πως εσυ δεν φταις
Το ξερω απλα εχω θυμησες πολλες
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ , ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ Σ'ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΙΑ ΚΙ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΜΩΣ ............. ΣΤΟ 1001 ΣΚΑΕΙ ΑΛΛΑΓΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΙΙΙΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |