καταΚΟΚΚΙΝΗ 15-10-2014 @ 16:48 | στην αγάπη και στό μίσος
μέτρα δέν υπάρχουνε
καί στη βιβλιογραφία
τιποτα δέν γράφουνε
στην αγάπη και στό μίσος
μέτρα δέν υπάρχουνε
καί τα πράγματα τ αφείνεις
όπως θέλουν νά ρθουνε
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::laugh.:: ::yes.:: | |