καταΚΟΚΚΙΝΗ 26-10-2014 @ 16:22 | ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ,...... ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |