αντιφατική... 27-10-2014 @ 23:43 | Η καρδιά σε ορισμένα ζητήματα είναι πιο σοφή από το νου... Δυστυχώς την αδικούμε...
Πονάει, όμως το παρελθόν δε σβήνεται και τίποτε δεν είναι όπως παλιά... Μπορείς μονάχα να ελπίζεις πως θα είναι καλύτερα... Αυτό εξαρτάται από εμάς...
Κι ό,τι επιθυμείς, κινήγα το!
::hug.:: | |