Μαυρομαντηλού 02-11-2014 @ 17:31 | Κράτα τες καθαρές μίλησε τους αν θες
μα μην ψάξεις να βρεις το κλειδί τους.
Είναι κάποιες ψυχές τόσο μοναδικές
που φοβούνται να ζουν στο σκοτάδι.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ,
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ... ΚΛΕΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::up.:: ::up.:: | |