Μαυρομαντηλού 04-11-2014 @ 17:50 | ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΓΑΠΑ(ΕΞΑΡΤΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ)
ΑΛΛΑ...........................................
ΕΣΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ , ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΟΝ ΣΟΥ, ΑΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΣΕ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ
ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |