heardline 26-11-2014 @ 08:42 | ότι περιγράφω πιο κάτω για την δ/κ Νάντη ισχύουν και δι' εσάς.
Ούτε κριτικός τέχνης είμαι ούτε και ποιητής. Αν ήμουν ποιητής θα ήμουν αλλού τώρα κι όχι εδώ μέσα. Το αν γράφω καλά ή όχι, αυτό είναι στην ψυχή μέσα του κάθε αναγνώστη, όπως και δι' εσάς. Τα περί εμπάθειας δικαιολογούν την ησυχία και ηρεμία σας. με αυτό τον τρόπο εφησυχάζετε στο ποιητικό σας βασίλειο, ορθώνετε τα κάστρα σας και παραμένει απόρθητο, σε κάθε, δι' εσάς, σε κάθε επιβολή, ή τάσης τέτοιας, πορθητή και άλλης τινός τέτοιας άποψης.
Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που διοχετεύετε στην κοινή γνώμη.
Εσείς ζητάτε εικονίδια με υποκλίσεις, ωραίες λέξεις....μπράβο, καλό , ιδιαίτερο, εξαιρετικό, πολύ καλό......................ή άντε το πολύ, πνιγηρή ανέκφραστη άποψη.
Εγώ κύριε Αλέξανδρε δεν θα πνιγώ στο ίδιο μου το σάλιο, δεν θα σας κάνω το χατίρι αυτό........................... | |