iokasth 29-11-2014 @ 15:11 | Η πεθερά ολο τάχα πεθαίνει.
Ωραίο!!!
Και αν είσαι πεθεροπληκτος τότε μην μάθει τι έγραψες χαχαχα
ολο την καρδιά της εχει..
και κανείς δεν την αντέχει..
Έτσι, σε φασαρίες να μας βαζει
κι΄όλο πονηριές η κούτρα της κατεβάζει
ΝεφΕλλη | |