heardline 29-11-2014 @ 20:50 | Μου είπε σήμερα ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ πως είμαι γέρος και καράφλας. ψέματα είναι;; όχι βέβαια..........
Τώρα μένει να επιβεβαιωθεί ότι είμαι και τρελός. Μόλις γίνει αυτό θα σε σχολιάσω, λέγοντας..........
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στους ποιητές........
Υ.Γ. θα είμαι διπλωματούχος τρελός, οπότε θα είναι άκυρο το σχόλιό μου, ως τρελός........... | |