καταΚΟΚΚΙΝΗ 05-12-2014 @ 17:01 | ΕΛΑ ΝΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ' ΠΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΔΕ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΙΔΟΥΡΟΜΟΥΡΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΤΑΙΣΤΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΝΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μήτε με το πρόσωπο που θα εμφανιστεί...
::lick.:: ::lick.:: ::laugh.:: | |