Μαυρομαντηλού 07-12-2014 @ 16:30 | Εφυγε νωρις
Σαν να πηγε σε μαγαζι με ασχημο προγραμμα
Σαν να μην ειχε μαζι σου τι ιδιο οραμα
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΛΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ.................
ΤΖΟΥΣ ΤΖΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΔΩ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΩΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |