Μαυρομαντηλού 10-12-2014 @ 17:14 | Τι παραπάνω να 'ναι
το γκρίζο...;
Το άφθαρτο σκήνωμα μιας σκιάς,
που ξάσπρισε
από το μεσουράνημα
των τριγύρω ήλιων.
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΡΑ ΞΕΞΑΣΠΡΗ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΞΕΞΑΣΠΡΩΤΕΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΣΤΟ ΚΕΙ ΝΑ ΞΕΞΑΣΠΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |