Μαυρομαντηλού 23-12-2014 @ 17:17 | ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.................
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑΜΕ
Ε, ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΡΙΜΑΔΟΖΩΗ;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΜΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΠΑΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΓΥΑΛΙΑ.....
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ.......................
ΚΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ Ο ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΓΕΡΑΣΕ, ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΚΟΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΕΚΕΙ ΩΡΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ..................
ΚΟΙΝΩΣ .... ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΔΙΑ!!!!!!!!@@@@@ΟΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::rock.:: ::rock.:: ::rock.:: | |