Μαζί! Τι σημαίνει;
Ό,τι η θάλασσα με το κύμα
Ό,τι ο ουρανός με τ αστέρια
Ό,τι η χαρά με το χαμόγελο
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΥΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Τ'ΑΣΤΕΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μαζί! Και μετά;
Μετά, ποιος ξέρει;
Μετά, το μέλλον αόρατο
Μετά, ας ζήσουμε το παρόν
ΕΓΩ ΔΕ ΡΩΤΑΩ ΠΟΤΈ ΓΙΑ ΠΌΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ... "ΚΑΙ ΜΕΤΑ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ "ΚΑΙ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ,
ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΛΛΟ "ΚΑΙ ΜΕΤΑ".
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΙ ΑΛΛΟ............. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ
Ε, ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΔΩ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΤΑ "ΚΑΙ ΜΕΤΑ"