ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::