χθες έκλαιγες χωρίς να ξες γιατί
έκλαιγες για μένα
*
χθες γελούσες χωρίς να ξες γιατί
εμένα κορόιδευες
*
χθες που ταξίδευες χωρίς προορισμό
σε εμένα ερχόσουν
*
χθες που πέθανες χωρίς να ξες γιατί
με κοίταζες στα μάτια
*
γεννηθήκαμε
μαζί
ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟ ΠΟΎ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΎ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ/ΗΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ/ΗΝ
Η ειρωνεία και η μη αγωγίμη εναρέτη συμπεριφορά
διακατέχεσαι, που μπορεί να περιγράψει τα μη δημιουργικά
λυτρωτικός χαμογελεία στοιχεία.
Καλήν εσπέραν σου!