smaragdenia 16-01-2015 @ 22:56 | Ελλαδα μου εισαι οαση
που αλλη δεν σου μοιαζει
ολης της γης η οραση
εσενα θα θαυμαζει
ΝΑΙ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ..............
ΣΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΟ................ ::up.:: ::up.:: ::up.:: | |