Μαυρομαντηλού 22-01-2015 @ 17:08 | ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΕΕΕ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΛΙΜΜΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ , ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟ , ΘΛΙΜΕΝΟ , ΚΑΤΣΟΥΦΙΚΟ................................
::up.:: ::laugh.:: ::laugh.:: | |