ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ
ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑΝ ΤΟΝΟ ΚΑΦΕ
ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ 200 ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΝΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την αγάπη και τον έρωτα εκκλησιαζώμαστε να τους έχουμε
πλέρια και απανέμια πλησιστιά κοντά μας, δίπλα μας, και
συντροφιά μας.Σε ευχαριστώ για το ευγενικό και καλοσυνάτο
σχολιό σου.