Μαυρομαντηλού 01-02-2015 @ 17:02 | ΑΧ ΜΟΥ ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΠΙΟΤΟ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΥΦΡΑΝΘΗΝ!!!!!!!!!!!
Τον καλό μου εαυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα στάξω πάνω σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπας και σε κρατήσω για λίγο ακόμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ "ΜΠΑΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΤΟ... ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ "ΜΠΑΣ"
για λίγο ακόμα
... κι ύστερα θα μπω στο κουτίΚΑΤΣΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΣΥ. ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
που θυμάσαι! ::up.:: ::up.:: ::up.::
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΙ ΜΑΡΓΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΥΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ε, Σ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |