καταΚΟΚΚΙΝΗ 03-02-2015 @ 16:31 | Όταν ο χρόνος δε μπορει να μας αγγίξει
Μη περιμένεις τίποτα να μας χωρίσει
Μέχρι και ο χρόνος βρήκε εμπόδια μαζι μας
Ξενέρωσε τοσο πολυ.. Που ούτε αυτός πια δε μπορει ... Να ορίζει τη ζωη μας ...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ, ΘΑ ΠΩ ΤΟΥΤΟ ΜΕ ΟΣΟ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ...................
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΧΡΝ ΣΤΑ ΑΡΧ ΑΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |