Σύνδεση
Εγγραφή
Πλαίσιο χρήσης
132741 Τραγούδια, 271229 Ποιήματα, 28913 Μεταφράσεις, 26571 Αφιερώσεις
Στίχοι τραγουδιών
♥
Αλφαβητικά
♥
Ανά στιχουργό/ποιητή
♥
Ανά συνθέτη
♥
Ανά ερμηνευτή
♥
Ανά αποστολέα
♥
Πολυσύχναστα
♥
Δισκογραφία
♥
Παραδοσιακά
♥
Ορφανά
♥
Τυχαίο τραγούδι
♥
Προς καταχώριση (1251)
♥
Στίχοι υπό διόρθωση (9273)
♥
Στείλε στίχους
Δημιουργίες μελών
♥
Όλα, ανεξαιρέτως
♥
Ανά ημερομηνία
♥
Ανά δημιουργό
♥
Ανά θεματική ενότητα
♥
Συλλογές
♥
Κοινόχρηστα
♥
Τυχαία δημιουργία
♥
Αναζήτηση
♥
Νέα δημιουργία
Μεταφράσεις
♥
Ανά γλώσσα μετάφρασης
♥
Ανά μεταφραστή
♥
Προς καταχώριση (317)
♥
Στείλε μεταφράσεις
Διάφορα
♥
Δωρητές
♥
Επικοινωνία
~*~ακροβάτης Τ' Αλαδίνου*~*~
ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΑΧΝΟ'Υ'ΦΑΝΤΟ ΤΟΥ ΛΥΓΜΟΥ ΠΟΙΗΤΙΚΗς ΨΥΧΗς ΒΑΝΕΙ ΑΓΓΕΛΟΒΑΛΣΑΜΟΝ ΝΑ ΓΙΑΝΝΕΙ ! 1 !ΛΑΜΠΕΡΕς ΦΛΕΒΑΡΗ ΕΣΠΕΡΕς ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η *
*~*~*~* Ακροβάτης Τ' ΑΛΑΔΊΝΟΥ ~*~*~*~*
Ακροβολιστής . . . Δεινός των πελάων Σκοπευτής
Ολάκερης τς Γης Πορθητής
Μιας πολυδιάστατης τουριστικής
Περαντζάδας Γητευτής . . .
Ακροβάτης Κτερισμάτων Ρωμαλαίων Ουραλεμάτων
βατός ~ απόμακρος Ταξιδευτής
ΗθικοΤαπεινότητας Σαγηνευτής
απύθμενα Αγύρτης Σαρωτής ! ! !
*~*~*~*
Τυxοδιωκτικά Αλμενιστής
μαγευτής αλλοπρόσαλλος περιοπής. . !
Αναζητητής Λάγνων κοιτασμάτων
εντ'ος Απροσπέλαστων Ορυxείων
Διαβιβαστής Ασυρμάτου των Ατλαντίδων πλοίων ! ! !
Παργκωνισμένος συλλαβιστής πλέριων Αρxε'ιων
μιας εποxής Παραxαράκτης εκτός ορίων . ! !
Μυστευμάτων Σμιλευτός Κουβαλητής
Μισθοφόρος Αποφλοιωτικά ΔιΑυγής ! ! !
Ακροβάτης Τ' Αλαδίνου
Διαπιστευτής ενός Αγρεμένου
Απείθαρxου Κρίνου . . .
*~*~*~*
Βασισμένος Άλικα στου Άθω την Αφή
Δοσμένος Ολοκληρωτικά
σε μιαν Σενιαριστή Γραφή
Εγκλωβισμένος Πυράνιος ΣτιxοΤαξιδευτής
Κβαντικός Ερμητικός Κατάφυτος
ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΤΗς .&_
*~*~*~*
Στατιστικά στοιχεία
Σχόλια:
4
Στα αγαπημένα:
0
Ταξινόμηση
Κατηγορίες
Φιλοσοφικά
,
Ταξίδια
Ομάδα
Πεζά
Επιλογές
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Εκτυπώσιμη μορφή
Μήνυμα στο δημιουργό
Σχόλια του μέλους
Αναφορά!
* ΛΑΜΠΕΡΈς ΜΈΡΕς & ΕΣΠ'ΕΡΕς ΑΠΟ ΑΓΡΕΜΈΝΕς ΑΣΗΜΟΘΆΛΑΣΣΕς ~ΚΑΤΆΦΥΤΕς ΣΤΕΡΙΈς & ΠΟΛΎΧΡΩΜΟΥς ΑΙΘΈΡΕς!!!*
eclipsi00 (Σταυρούλα)
©
05-02-2015 @ 13:28
eclipsi00
05-02-2015 @ 13:29
Κέρασμα ΣΤΙΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ.&_
https://www.youtube.com/watch?v=t_6Cdc5YGs8
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
05-02-2015 @ 15:17
Δημιουργία λαμπερή !!!!!!!!!!!!! μια καλησπέρα θερμή !!!!!!!!! ... ::382.:: ...
errikos_rwot
05-02-2015 @ 21:37
Εξαιρετικό!
https://www.youtube.com/watch?v=DCKRUwFpZQQ
::smile.::
ΕΝΤΕΧΝΟΣ ΓΥΡΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
20-02-2015 @ 06:58
https://www.youtube.com/watch?v=URpYNJeegyQ
....ευρετικη η στιχοπλασια σου...γεννοποιεις ομορφες λεξεις...πολυ ωραιο
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο
stixoi.info v2.77 © 2002-2021 Παράδοση
Χρήση πόρων: 14%