Πάμε μια βόλτα όπου θες!
Μα είμαστε δυο ξένοι!
Γι αυτό σου ζητώ τη βόλτα
Για να γνωριστούμε!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΥ ΝΟΟΥ ΑΣ ΜΠΕΤΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο