Μαυρομαντηλού 07-02-2015 @ 17:45 | ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΥΡΩΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΘΑ ΠΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |