Μαυρομαντηλού 15-02-2015 @ 17:46 | ΜΗ ΜΕ ΕΡΕΘΙΖΕΙΣ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΥΡΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φταιω εγω για ολα
Που δεν ειμουνα εκει
Που σε πονεσα τοσο πολυ
Και τωρα με ξεχασες εσυ
Χαιρομαι που προχωρας
Και δεν πονας
Να θυμασαι μοναχα αυτο
Οσο ζω εγω εσενα θ’αγαπω
Αν μου ζηταγανε να διαλεξω
Εσενα ή να τρεξω
Θα διαλεγα εσενα
Και ας πονεσω
Αντιο λοιπον καρδια μου
ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΛΕΗΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ, "θα διαλεγα εσενα"......
Ε, ΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟ ΑΝΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΨΥΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥ
ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΖΕΡΗΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΙ
ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΡΑΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
::devil.:: ::devil.:: ::devil.:: | |