Γιατί όλοι οι ερωτευμένοι
Τον έρωτα στο μυαλό τους βιώνουν;
Ένα διπλό κρεβάτι
Δεν είναι πιο πρακτικό;
ΚΑΛΕ ΧΑΖΟ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
::mad.:: ::mad.:: ::mad.::
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο