ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::yes.:: ::yes.::