οι φλέβες μου πως ευωδιάζουν
ευωδιάζοντας ανθίζουν
ανθίζουν χρωματιστά μπουμπούκια
λεπταίνω και ισιώνω
ψηλώνω και στα μάτια σε κοιτώ
κι εσύ μόνο
κοιτάς
*
χωρίς να διαπερνάς τα κλαδιά μου
με μάτια βαθιά εισρέεις στις φλέβες
το χαμόγελό σου άστρο σε οίστρο
λάμπει πάνω μας
σαν ξεμακραίνουμε
μαραίνομαι, ζαρώνω
φύλλο το φύλλο
χάνω
*
έτσι άφυλλο καρτερώ
το νερό σου να πίνω
γεμίζει όλα τα κενά
που άφησαν οι εμπειρίες
στο παρελθόν
κερδίζω
*
στο βωμό που άναψαν
τα φλογερά μαλλιά σου
με την σπίθα των ματιών σου
αφιερώνω όλα μου
τα εν αναμονή παιδικά όνειρα
χαλάλι
*
το θανάτου λουλούδι
που τα μάτια λυγίζει
τα δικά μου δεν τα βρίσκει
είναι μες τα δικά σου
χωρίς να διαπερνάς τα κλαδιά μου
με μάτια βαθιά εισρέεις στις φλέβες
το χαμόγελό σου άστρο σε οίστρο
λάμπει πάνω μας
σαν ξεμακραίνουμε
μαραίνομαι, ζαρώνω
φύλλο το φύλλο
χάνω