Μαυρομαντηλού 11-03-2015 @ 18:10 | Κτητικές αρχίσαν βλέψεις
Κι αποκλειστικές διαθέσεις
Κι υποχωρήσανε της λογικής τα πρίσματα
ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΤΗΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΩ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΟΥ , ΟΥΤΕ ΣΤΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ...
ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ;;;;;;;;;;;
ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΑ ΚΙ ΕΓΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΝΟΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::kiss.:: ::laugh.:: | |