Μαυρομαντηλού 16-03-2015 @ 16:48 | μονη μου διεξοδος η θεα του αερα που διαπερνα τα μαλλια σου...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΑΕΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |