καταΚΟΚΚΙΝΗ 18-03-2015 @ 18:08 | Μέρα νύχτα στο τιμόνι
κι όλο εσένα σκεφτομαί
σε λυπάμαι που είσαι μόνη
και κάθεσαι στο καναπέ .
ΚΑΠΕΤΑΝ ΘΥΜΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΨΩ ΦΙΤΙΛΙΕΣ;;;;;;;;;;;;
ΠΌΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΝΑΠΕ,,...
ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΟΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ,
ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥ ΤΣΟΥΠ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΕΕΧΧΕΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΕ
ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝ, ΠΝΙΞΤΗΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΠΑΛΙ ΠΝΙΞΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |