Μαυρομαντηλού 18-03-2015 @ 18:56 | ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΚΟΥΤΕ ΑΚΟΥΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ.........................
ΕΣΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
::up.:: ::up.:: ::kiss.:: | |