http://www.sansimera.gr/biographies/691
καλημέρα Μήτσε! ::love.::
Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Παγκόσμια Ημέρα για το Σύνδρομο Down
Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου
Διεθνής Ημέρα του Νόρουζ ::theos.::
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.::
ΧΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΧΙΙΙΙΧΙΙ