Μαυρομαντηλού 22-03-2015 @ 18:00 | ΕΣΥ ΘΕΣ
ΕΝΑΝ ΔΕΙΝΟ ΦΥΣΙΟΔΑΜΑΣΤΗ,
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΑ
ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΕ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΕΣΕΝΑ , ΠΑΡΑ ΕΣΥ ΑΥΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΕΕΕ................. ΜΗ ΧΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |