Μαυρομαντηλού 24-03-2015 @ 16:53 | ολοι θελουν να σ΄αλλαξουν
να σε κανουν σταχτη
ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΘΕΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::wink.:: ::yes.:: ::yes.:: | |