καταΚΟΚΚΙΝΗ 25-03-2015 @ 17:10 | ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΥΡΛΟΥ ΤΟΥΡΛΟΥ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ "ΤΟΥΡΛΟΥ"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟΥΡΛΟΥ, ΓΙΟΥΡΟΥΣΙΑ, ΚΑΠΕΤΑΝΙΛΙΚΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ,
ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΗΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΑ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |