Μαυρομαντηλού 27-03-2015 @ 16:55 | ΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΗ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΛΕΤΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΧΕΛΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΟΙΒΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::rock.:: ::rock.:: ::rock.:: | |