Μαυρομαντηλού 30-03-2015 @ 17:21 | ποια υγεια δεν κοιτανε
ΥΓΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;
ΑΣΤΑ ΕΦΡΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΒΓΗΚΕ Ο ΧΑΡΟΣ ΠΑΓΑΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ "ΑΝΘΥΓΕΙΑΣ"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=3cr82RArZEI
::scare.:: ::scare.:: ::devil.:: | |