Μαυρομαντηλού 02-04-2015 @ 17:16 | Έλα και διώξε
τα σκοτάδια της ψυχής·
θέλω να ζήσω...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |