Μαυρομαντηλού 06-04-2015 @ 16:10 | ΑΜ ΤΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΩ ΕΓΩ ΣΕ 6 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕ 6 ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
::up.:: ::up.:: ::up.:: | |